søndag 22. august 2010

Finlands-pakke!

Jeg snoket rundt i de forskjellige nettbutikkene i norge som selger PUL, men fant ingen ting jeg hadde lyst på. Enten var det for hvit og puslete eller så var det utsolgt. Så i et anfall av galskap gikk jeg inn på www.myllymuksut.com. En fins side med masse deilige stoffer, ferdige bleier og klær. Fant disse to stoffene, og så var det bare å vente i spenning på om det ble toll eller ikke. For jeg kom akurat over grensa på 200,- Men jaggu har man flaks til tider. Pakka dumpet ned i postkassa etter knappe 3-4 dager. Og best av alt ingen toll. :) Så snart blir disse til deilige lekre lommebleier til poden. Men først en tur til S&S for litt microfleece.


torsdag 12. august 2010

Epler.

Dette er et pul stoff som jeg har hatt liggende lenge men som jeg ikke har fått lagd bøeier av for det er egentlig for kort. Men jeg tok en sjangs og lagde en bleie på tvers av strech retningen, og det virker som om det skal gå bra de. Kan fort bli ekstra lang siden den er elastisk i lengden og ikke bredde, men det er gøy og endelig ha fått lagd en bleie av dette stoffet. Resten brukte jeg til å lage to medium bleieposer som skal lukkes med snor. (ikke kjøpt inn enda) De er beregnet til bruk i barnehagen, og hvis snor ikke funker greit så er det mulig å sette i glidelås.

Grønne striper.

To ullbukser av ullgarn kjøpt på Europris (trysil et eller anna)
Den til høyre er strikket etter denne oppskriften.
Den venstre er lagd fritt etter eget hode.

Blomsterdrøm.

Disse ble til da jeg fant dette herlige stoffet på s&s. Kjolen er et ottobre mønster som jeg lenge har hatt lyst til å bruke. Bare synn at prinsessa da hun fikk se kjolen ferdig ikke likte den i det hele tatt. >Det meste var feil, for lang for kort og ikke minst den snurret ikke nok. Ja, ja. Jeg vet heldgvis om flere prinsesser som ikke er så nøye på kjolene, bare det er en fin kjole.
Skjørtet, et helt enkelt snurreskjørt laget av en halv sirkel og ribb, ble absolutt godkjent. :)

mandag 9. august 2010

Grønn blomsterdrøm.

Jeg holder på å finne frem til den optimale barnehagebleia for min minsten, og for ei venninnes jente som begge begynner i barnehage nå i høst. Og her er første forsøk ut. En deilig grønnblomstrete bleie med nydelig blå bambusvelour inni. Sikkelig snurt for at minsten ikke er jente nå, for kan ikke akkurat slenge noe slikt på stumpen til en gutt som etter pappaens mening allerede er litt for jentete i smaken. (opptatt av farger, og går derfor rett til servietter, blomster og lys når han kommer forbi slikt i butikken. Og ble helt i ekstase når han så alle båndene og knappene inne på den lokale sybutikken.
Biltema derimot er ikke så gøy for en ettåring, he he he.)

Jeg har en liten mistanke om at denne havner i bleiesamlingen til minste niesa mi. :)

søndag 8. august 2010

Bilder!

Det har tatt sin tid med å få publisert bildene av den ferdige kjolen. Men sånn er det med sommerferie. ;)
Men her er de endelig!



Posted by Picasa