mandag 21. juni 2010

Regency dress.

Nå kommer det endelig en oppdatering med noen bilder av det store prosjektet mitt. Dette er deffinnitivt noe av det flotteste jeg har lagt til nå. Og det er kjempe gøy. Slik har kjolen blitt seende ut til nå. Det er fremdeles mye igjen og gjøre. Deriblant å sy et nytt bærestykke. Jeg har nemlig klart å lage det i snaueste laget, og da i tillegg klippet jeg sømmonnet så jeg hadde vist ikke noe å hente der. Min feil det, så da er det bare å lage nytt. Det blir 3. bærestykket jeg syr. Først ett i billig bomulsstoff, og så den det er bilde av og nå så klart en ny som vil passe. He he he. Godt mottaeren har bestemt seg for at hun vil spare kjolen til et senere bryllup i sommer hvor hun skal være forlover. Hvis ikke hadde mannen fåt mye tid alene med ungene de neste dagene. ;)

Kjolen i helfigur, og overskjørtet er nålet opp til ca der hvor jeg skal klippe det av og falle det opp.

Bærestykket og båndet som skal være under bysten. For anledningen er bare stoffet follet og knyttet rundt og blonden lagt løst oppå.

Ermene skal få en smal hvit blonde langs kanten.

Ryggen, og her ser dere den fantastiske samlingen av stoffet bak. :)
Jeg gleder meg til å lage en lignende kjole til meg selv. En slik kjole gjør noe med holdning og væremåte, man blir bare glad og MÅ vise seg fra sin beste side for kjolen er jo bare fantastisk. Jentngen min er lett misunnelig på eieren av denne kjolen, for hun kunne godt ha tenkt seg en slik prinsesse kjole selv. :)

3 kommentarer:

 1. å milde himmel søss! skal si du trør te! wow! Denne kan man se blir RÅ LEKKER!!
  gleder meg til å se den helt ferdig :D

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg også vilt til å se den ferdig. Og jeg har vel allerede bestemt meg for at en lignende kjole må jeg også ha. :)

  SvarSlett
 3. Sååå nydelig! Lekker kjole. Du er virkelig flink til å sy.

  SvarSlett