søndag 28. mars 2010

En liten tur på den lokale sybutikken.

Resulterer i litt av hvert.
De hadde salg, 60,-m. Og i den butikken er det billig. S&S er i en helt annen klasse pris og kvalitetsmessig. Så dette var gøy å få SÅ god fleece og et fint bommulstoff til så fin pris.
Og så klart kan jeg ikke forlate den butikken uten å ha snoket litt i knappene...
Søte hello Kitty til småfrøkner, og søte sauer med dingle bein til begge kjønn.
Av de nydelige stoffene sydde jeg en god vognpose til poden. Fant frem en gammel dyne på loftet som vi ikke bruker lengere, glidelåser tok jeg med da jeg var på s&s sist. Og da kjøpte jeg også en skråbåndsbretter. Et faktisk praktisk verktøy.
To kvelder ved symaskinen og vips poden har fått seg en varm og god vår/høst pose til under 300,-


Når jeg bare får fikset vogna så kommer det også hull i til seler, skal lage hull så den kan brukes i sovevogna og i en liten trille vi har.

tirsdag 9. mars 2010

Tvillingnål.

Jeg var på S&S på lørdag sammen med min supre svigerinne.
Vi koste oss i over en og en halv time på S&S. Selve handleturen i sørlandsparken varte 8 timer. He, he. Deilig med husmorferie og shopping.

Men over til det innlegget handler om. Jeg rasket med meg en tvillingnål når jeg var på s&s, sammen med mye anna deilig stoffer og symerker. :)

Men altså tvillingnål. At jeg aldri har prøvd ut det før, det er fantastisk!!!
Super enkelt å sy med, gir et utrolig vakkert resultat, og er bare GØY!
Jeg kommer deffinnitivt til å innvistere i flere sånne, for innså at bredden jeg hadde valg var litt smal. Jeg kommer til å trenge noen som er bredere også.
Wiii. Gleder meg til å sy trøyer til barna når stoffet er tørt. Men først skal kveldens resultat vises frem. Men det blir i morgen når lyset kommer, og jeg får tatt noen fine bilder. Men kan avsløre så at jeg har designet en utrolig deilig kjole. God og myk, og ikke minst fargerik.

torsdag 4. mars 2010

Mange prosjekter på gang.

Med sola kommer energien. Så nå har jeg mye på gang her.
Jeg holder på å ferdigjøre noen sy prosjekter jeg har holdt på med i en evighet. Jeg begynner å se lys i enden av tunellen nå. Håper bare jeg får til de siste endringene så er en Onbag baby klar for sending til en venninne. Hun har bestilt den med klaff OG glidelåslukking til hovedrommet. Det gir litt hodebry, spesielt siden vesken er designet uten glidelåslukking. Men jeg prøver å knote noe til. ;)

Ellers holder Stellerommet designkonkuranse. Og jeg skal prøve å bidra. Så en kveld må jeg få satt meg ned å begynt på den snart. Dette er utrolig spennende. Det såt mer om konkuransen i Stellerommet sin blogg. Link ligger i sidemenyen.

Det rosa garnet som jeg har bilde av i sist innlegg begynner å ta form. Og jeg har en spent datter som gleder seg til å bruke buksa. Eller så sier hun nå, vi får se når den faktisk er ferdig om hun vil ha den eller ei. Hun har en tendens til å ønske seg ditten og datten fra min hånd. Men når det først er ferdig... Tre og et halvt år er hun nå, og har veldig varierende meninger.