fredag 21. august 2009

Se min kjole...

I morgen er det bryllup, og i den anledning har jeg i det siste jobbet på to kjoler.
En til meg og en til lille frøkna.

Min er en kne kort kjole med mye vidde i skjørtet. Bærestykket er tatt fra et S&S mønster som jeg sydde kjole av til meg selv i fjor, og skjørtet er en halvsirkel. Så det svinger skikkelig. Bærestykket er foret med samme bomullstoff som kjolen, mens skjørtet er foret med et polyester for.
Frøknas kjole er basert på samme prinsippet, halvsirkel til skjørt, og så tok jeg en av hennes finkjoler som hun har fått etter ei kusine og tegnet av bærestyket, for det satt så fint på henne.
Et bånd i livet har vi begge, og selvfølgelig er kjolene foret, så de får enda mer volum i skjørtene. Jeg gleder meg til å se henne trippe rund i sin nydelige kjole i morgen. Hennes er lengre enn min, for hun elsker danse kjoler. :)

4 kommentarer:

 1. oi hallo hallo for flotte kjoler da mann!! guri som jeg gleder meg til å se bilder av dette! sååå søte dere kommer til å bli! og du... ikke se bort ifra at jeg vil 'arvelåne'' den kjolen etter snuppa di altså hehe :)
  klem

  SvarSlett
 2. Du skal ikke bort i fra det. ;-)

  SvarSlett
 3. Herlig kjole!!
  Skulle så gjerne sett actionpics!!

  SvarSlett
 4. Jeg skulle gjerne vist noen også, men har bare noen dårlige noen av jentungen. Og siden mannen var syk i bryllupet er det ikke tatt noen bilder av meg. :(
  Men jeg skal huske å ta bilder neste gang vi skal ha de på. ;-)

  SvarSlett