tirsdag 17. november 2009

Jeg har i den siste tiden hatt så lyst på en topp til meg selv i det nydelige pingvinstoffet. Men etter å ha hørt på råd fra mann og venner, måte også jeg innse jeg at det helt sikkert ble litt for mye av det gode.
Så da fant jeg ut at jeg kunne bruke litt i en kjole til meg selv. Jeg har savnet en god kjole i det siste. Denne er med glidelås forran slik at det er lett å amme, det blå pingvinstoffet er som en ekstra topp inni som går til rett under brystene, så det er lett å komme til når minsten har lyst på sitt.
Stoffet er strech cenille fra S&S og pingvin innerlock fra samme levrandør.
Kjolen er lagd ved å forkorte et ammetopp mønster fra S&S og sette på et skjørt laget av en halvsirkel.
Her er kjolen uten belte, den er utrolig behagelig. Så jeg kommer nok til å lage meg flere slike. Ikke minst er det kjekt å kunne amme uten å måtte vise hele brystkassen.
Veslefrøkna ble furten dagen etter jeg hadde lagd den. Jeg i ny kjole og hun i kjole som ikke kunne svinge like mye. Så etter litt prøving og feiling ble en "dansekole" til. Halvsirkel med raglansermer. Myk og god og perfekt for lek, samtidig som det oppfyller frøknas krav om sving på skjørtene.
Mønster til ermene lagde jeg ved å ta en kjøpt kjole (genser går også ann) med raglansermer og tegnet av ermene. ;)

2 kommentarer:

  1. utrooolig flott kjole og så praktisk den så ut til å være! åå heldige vesla er da! sååå søt i samme kjole som mamma!! :)

    SvarSlett
  2. titta på bloggen din nå ikveld HIMLA mye fint Du E kjempe god. KLEM fra mamma i syden

    SvarSlett